Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Tříkrálová sbírka 2020

Tříkrálová sbírka 2020



Datum konání:
5.1.2020

Chceme Vám touto cestou ohlásit dvacáté pokračování Tříkrálové sbírky na začátku nového roku. Koledovat se může od 1. do 14. 1. 2020.
V obci Nebovidy se skupinky koledníků vydají na cestu v neděli 5. ledna 2020 od 10.30 hod.

Každý vedoucí skupinky se bude moci prokázat průkazkou potvrzenou vedením Charity ČR a platným občanským průkazem. Pokladnička bude zapečetěna a označena znakem Charity ČR.

Výtěžek letošní Tříkrálové sbírky chceme z větší částí použít na vybudování nového výtahu v budově hospice sv. Josefa pro přemisťování hospicových pacientů a taky udělat rekonstrukci některých vícelůžkových hospicových pokojů na jednolůžkové. Dále pak potřebujeme zakoupit zdravotní a kompenzační pomůcky a pomůcky pro manipulaci s imobilními klienty.

V předešlém roce jsme tak díky vybraným prostředkům mohli pořídit nové lehátka a vozíky na převoz hospicových pacientů. Rozšířili jsme Charitní pečovatelskou službu zakoupením nového auta a podařilo se nám nainstalovat přenosné klimatizační jednotky v prostorách hospice sv. Josefa.

Doufáme, že Vám letošní koledování udělá radost a přinese mnoho dobrého nejen k Vám, ale i do domácností lidí, kterým je určena následná pomoc.

Oblastní charita Rajhrad